Gustare cu friptura de curcan

de madi_marin in Curcan, 10 Dec 2016 | 2565 vizualizari

 

Reţeta asta se poate face cu orice fel de rest de friptură. Eu am avut pulpă dezosată de curcan pe care am gătit-o încet timp de 2 ore jumătate, asezonată cu sare, piper şi cimbru. Din ce a rămas am făcut aceste gustări delicioase!

 

INGREDIENTE

  • friptură de curcan (pulpă)
  • maioneză cu usturoi şi pătrunjel
  • ardei iuţi muraţi
  • castraveţi muraţi în saramură
  • felii de pâine
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare cu friptura de curcan:

Am reîncălzit friptura, apoi am rupt-o fâşii cu furculiţa.

Am făcut o maioneză rapidă cu mixerul vertical, dintr-un ou crud, ulei cam 200-250 ml, o linguriţă de muştar, puţină zeamă de lămâie şi sare. Evident că nu o vom folosi pe toată, pentru că iese destul de multă pentru reţeta noastră. Amestecăm doar cât considerăm că folosim cu usturoi ras fin şi pătrunjel tocat mărunt.

Castraveţii muraţi se rad pe răzătoarea cu ochiuri mici.

Ungem feliile de pâine cu maioneza cu usturoi şi pătrunjel şi punem deasupra fâşii de carne, castraveţi şi ardei iuţi muraţi.

Se pot încălzi uşor gustările la cuptor.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare cu friptura de curcan" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aripi de curcan în vin roşu la cuptor